Calificarea în finala Cupei României începe de la Zalău

Volei Municipal Zalău susţine marţi seara manşa tur din semifinalele Cupei României, urmând să primească vizita formaţiei Ştiinţa Explorări Baia Mare. Partida este programată la ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău.
Voleibaliştii sălăjeni şi cei maramureşeni se vor întâlni pentru a treia oară în acest sezon.
„Cupa României este o competiţie pe care noi am câştigat-o în ultimii ani şi cred că putem realiza o astfel de performanţă şi în acest sezon. Explorări Baia Mare este o echipă incomodă, cu un antrenor valoros, care ne-a pus probleme în meciurile din campionat. Cred însă, că dintr-o dublă manşă cu echipa băimăreană, noi vom fi câştigătorii”, a afirmat libero-ul Zalăului, Adrian Feher.
Antrenorul băimărenilor, Marius Botea, consideră că echipa pe care o conduce trebuie să practice un joc mai bun decât în partidele din campionat pentru a putea emite pretenţii la calificarea în finala Cupei României.
„Dacă vom avea o cu totul altă atitudine faţă de jocurile din campionat, în special faţă de cel de la Zalău, putem emite pretenţii la calificarea în finală”, a precizat tehnicianul Botea.
Volei Municipal Zalău a câştigat ambele partide din campionat. În tur, sălăjenii s-au impus cu 3 – 2 pe terenul maramureşenilor, iar în returul de la Zalău, vicecampioana a dispus cu 3 – 1 de Ştiinţa Explorări.
În cealaltă semifinală se vor întâlni campioana Universitatea Craiova şi Arcada Galaţi, formaţie pe care Zalăul a învins-o în finala de anul trecut a Cupei României.

3 Thoughts to “Calificarea în finala Cupei României începe de la Zalău”

  1. Anonim

    Pe Baia Mare a invins in finala de anu trecut.

  2. Anonim

    pe arcada a invins in semifinala

  3. Alfaman

    Gata, s-a trecut peste episodul ala rusinos din cupele europene? Cainii latra, ursul trece.

Leave a Comment